Afspraak maken

NRO, NOF en NVO

OsteoVitaal is ingeschreven bij de registers NRO en/of NOF en aangesloten bij de vereniging NVO.

OsteoVitaal Logo

Mara Mensink

Mara is afgestudeerd osteopaat en wordt blij van de enorme variatie aan klachten die ze mag behandelen. Ze steekt haar energie graag in het oplossen van de oorzaak van de klacht en gaat geen uitdaging uit de weg.

Tijdens mijn afstudeeronderzoek voor mijn master in osteopathie verdiepte ik me in het behandelen van het zenuwstelsel bij patiënten met het prikkelbaredarmsyndroom. Om me daarna vol enthousiasme te storten op een bijscholing over het behandelen van kinderen, baby's en zwangere vrouwen. De variatie in vragen, klachten en aandoeningen is zo groot dat geen behandeling hetzelfde is. Dat geeft me veel plezier in mijn werk, want je moet elke keer opnieuw een oplossing bedenken voor de puzzel die je wordt voorgelegd.

Nooit uitgeleerd

De werking van het menselijk lichaam heeft mij altijd al geboeid en daarom wilde ik graag in de zorgsector werken. De allesomvattende benadering van osteopathie op gezondheid is wat mij het meest aanspreekt. Het leert je om zo breed mogelijk te denken en alles aan elkaar te kunnen linken, wat de behandeling een soort puzzel maakt. Hierdoor blijf je uitgedaagd worden.Ik weet ook dat ik nooit uitgeleerd zal zijn, omdat er steeds weer nieuwe onderwerpen zijn waar ik meer over wil weten.

Sportief

De allesomvattende benadering van osteopathie op gezondheid spreekt mij het meest aan.

Ik sport graag; wissel veel af en probeer ook vaak nieuwe dingen. Zo heb ik jaren gezwommen, geskeelerd en aan luchtacrobatiek gedaan. En ik doe zowel graag aan teamsporten als aan individuele sporten. Bewegen is gewoon goed voor lijf en leden. Als ik dat aan patiënten adviseer kan ik natuurlijk moeilijk zelf achterblijven.

Mara is tot eind augustus actief voor OsteoVitaal.