085 130 25 80 (Centraal nr.)

U bent nu hier: 

Nieuws / 

Welkom Ronny!

09 januari 2018

Welkom Ronny!

OsteoVitaal maakt in 2017 en 2018 een enorme groei door. In 2017 kwam onze collega Hessel Turkstra het team al versterken. OsteoVitaal kreeg er daarmee twee nieuwe lokaties bij: in Heerenveen en Oenkerk.

In december mochten we ons gelukkig prijzen met de versterking door collega Marije Oelen. Marije opende een nieuwe lokatie aan het Damsterdiep in Groningen. Dit was welkom, wegens de steeds langer wordende wachttijden in Groningen.

En nu mogen we u melden dat het daar niet bij blijft. Wij mogen u met trots voorstellen aan Ronny Eijer. Ronny zal in het nieuwe jaar ook osteopathische behandelingen verzorgen in Sneek.

Binnen OsteoVitaal streven we naar de beste hulpverlening. Binnen ons team houden we intercollegiaal overleg bij complexe casuïstiek. Bovendien houden we een paar keer per jaar intervisies, waarin we elkaar bijscholen en met elkaar oefenen. Hierdoor blijft de kennis en vaardigheid van elke osteopaat groeien en up to date.

We zijn blij dat we nu in een groot gebied binnen Friesland en Groningen mensen kunnen helpen.  We kunnen met deze grote opzet ook zorgen voor een zo kort mogelijke wachttijd.

Ronny kwam in aanraking met osteopathie vanwege rugklachten, die hardnekkig bleken ondanks zijn achtergrond als ervaren fysiotherapeut. Door het effect van de osteopathische behandeling werd hij meteen gegrepen door het ‘osteopathie-virus’. Als osteopaat kan hij nu nog beter complexe problematiek oplossen. De ‘puzzel oplossen’ is waar Ronny grote passie voor voelt. Lees zijn verhaal verder op zijn persoonlijke pagina.

Een gespannen twaalfvingerige darm bemoeilijkt de galafgifte en dus de vetvertering.