085 130 25 80 (Centraal nr.)

U bent nu hier: 

Home

Praktijkruimte te huur in Groningen

Bent u therapeut en op zoek naar een fijne praktijkruimte en samenwerking in de stad Groningen?

De praktijk van OsteoVitaal heeft 2 fijne, modern ingerichte behandelkamers.

De osteopathie praktijk van OsteoVitaal heeft 2 fijne, modern ingerichte behandelkamers te huur. De praktijk is gelegen op een zeer makkelijke bereikbare afstand van de zuidelijke stadsring, het centrum en het centraal station.

In maart 2013 geheel gerenoveerd

Wachtruimte

Het pand is in maart 2013 helemaal opnieuw vorm gegeven, waarbij het pand is ingericht met twee behandelkamers, een wachtkamer met keukentje en een toilet. Beide behandelkamers zijn voorzien van een luxe hoog-laag tafel met kruk, een bureau, stoelen, kast, kleurenprinter en wastafel.

In de praktijk is internet aanwezig en zijn tevens anatomische modellen en posters te gebruiken ter educatie van uw patiënt. Eigen inbreng van materiaal is bespreekbaar.
Er wordt momenteel wekelijks schoongemaakt door schoonmaakbedrijf Vlietstra.

Momenteel werken er twee osteopaten met fysiotherapie als vooropleiding. Wij werken vanuit een multidisciplinaire visie. Denkt u dat uw behandelingen een aanvulling op de onze kunnen zijn en bent u op zoek naar een eigen ruimte? Neem dan contact met ons op!

Een kijkje in de praktijk

Klik hier voor  360 graden foto's van de praktijk!

Wachtruimte

Praktijkruimte 1

Praktijkruimte 2

Adresgegevens praktijk

Vechtstraat 73
9725 CT Groningen

Contact

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 130 25 80 of info@osteovitaal.nl. U kunt ook gebruik maken van het emailformulier op de  contactpagina.