085 130 25 80 (Centraal nr.)

U bent nu hier: 

Praktijklocaties / 

Groningen (Vechtstraat)

Praktijk voor osteopathie in Groningen

De praktijk Groningen (Vechtstraat) is in 2013 helemaal opgeknapt en modern vormgegeven, met twee behandelkamers en in de kleuren van OsteoVitaal. In de wachtkamer kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Binnenkijken

Adres

Vechtstraat 73, 9725 CT Groningen (route)

Bereikbaarheid & Parkeren

De praktijk is zowel met de auto (let op, zie onder **) als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. U kunt om de hoek bij de Plus supermarkt het eerste uur gratis parkeren, mits u daar voor €10,- boodschappen doet. Wilt u voor de deur parkeren dan kunt een parkeerkaartje kopen door te pinnen bij één van de betaalautomaten in de straat. Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf het Centraal Station is het nog ongeveer 10 minuten lopen (kaart).

** Van 22 maart tot 2 september ernstige verkeershinder in heel de stad Groningen.

Vanwege Operatie Ring Zuid is het Julianaplein grotendeels dicht. En ook een deel van de zuidelijke ringweg is afgesloten. Dit zorgt 5 maanden lang (tot 2 september) voor een slechtere bereikbaarheid voor patiënten die met de auto reizen.

We adviseren waar mogelijk met de fiets of te voet naar de praktijk(en) te komen. En als je echt met de auto moet maak dan gebruik van een P+R. Zo vermijd je de kans op files die uren kunnen duren.

Op operatieringzuid.nl vind je alle informatie over de verkeershinder en tips om deze hinder te mijden.

Klik hier om meteen een afspraak te maken

 

Entree praktijk Groningen

Praktijkruimte Groningen