085 130 25 80 (Centraal nr.)

U bent nu hier: 

Praktijklocaties

Hier vindt u de praktijken van OsteoVitaal

OsteoVitaal heeft tien praktijken in Groningen, Drenthe en Friesland. U kunt bij onze osteopaten terecht in Assen, Bolsward, Dokkum, Drachten, Groningen (2), Heerenveen, Leeuwarden, Oenkerk en Sneek.

Praktijk Assen

In gezondheidscentrum Kloosterveen (locatie Kloosterveste) vind je de praktijk van osteopaat Daniël Pieper.

Meer informatie over praktijk Assen

Praktijk Bolsward

In 'Balans, centrum voor welzijn' in Bolsward is de praktijk gevestigd waar Ronny Eijer spreekuur houdt. Hij heeft al meer dan tien jaar ervaring als fysiotherapeut en is sinds 2017 afgestudeerd osteopaat.

Meer informatie over praktijk Bolsward

Praktijk Dokkum

De mooie, moderne en ruime praktijk in Dokkum werd in 2016 geopend door Pieter Holvast. Met deze uitbreiding heeft OsteoVitaal een groter bereik voor patiënten in Friesland gerealiseerd.

Meer informatie over praktijk Dokkum

Praktijk Drachten

In het pand Mediplein aan de Markt in Drachten is de praktijk gevestigd. Op deze locatie houdt osteopaat Anne-Ruurd Hoogeveen spreekuur. Er zijn ook andere disciplines gevestigd in het pand.

Meer informatie over praktijk Drachten

Praktijk Groningen (Vechtstraat)

De praktijk in Groningen aan de Vechtstraat was de tweede locatie die werd geopend. Op deze, in 2013 geheel gemoderniseerde en opgeknapte, plek behandelt Anne-Ruurd zijn patiënten.

Meer informatie over praktijk Groningen (Vechtstraat)

Praktijk Groningen (Damsterdiep)

Deze praktijk in gevestigd in Gezondheidsplein Damsterdiep. Hier bevinden zich meerdere disciplines onder een dak. Marije heeft hier haar spreekuur.

Meer informatie over praktijk Groningen (Damsterdiep)

Praktijk Heerenveen

Met de praktijk in Heerenveen is de bereikbaarheid van OsteoVitaal verder vergroot. Osteopaat Hessel Turkstra behandelt hier sinds 2017 zijn patiënten.

Meer informatie over praktijk Heerenveen

Praktijk Leeuwarden

De locatie Legedyk is een volledig gerenoveerd voormalig kantoorpand en nu deels is ingericht als zorgcentrum. Het pand is van alle moderne gemakken voorzien. Het ligt tegenover het MCL en naast Bastion Hotel Leeuwarden.

Meer informatie over praktijk Leeuwarden (Legedyk)

Praktijk Oenkerk

Hessel Turkstra is sinds 2017 als osteopaat verbonden aan OsteoVitaal. In de frisse en goed bereikbare praktijk in Oenkerk behandelt hij patiënten uit de omliggende regio.

Meer informatie over praktijk Oenkerk

Praktijk Sneek

Deze locatie is gevestigd in Therapie Centrum Sneek, een voormalige hal voor opslag van kleding. Na de verbouwing tot paramedisch gezondheidscentrum hebben zich hier verschillende disciplines gehuisvest.

Meer informatie over praktijk Sneek

Praktijk Ureterp

Onze praktijk in Ureterp is sinds 1 oktober 2020 gesloten.