085 130 25 80 (Nieuwe centrale nr.)

U bent nu hier: 

Praktijklocaties

Hier vindt u de praktijken van OsteoVitaal

OsteoVitaal heeft zeven praktijken in Groningen en Friesland. U kunt bij onze osteopaten terecht in Bolsward, Dokkum, Groningen (2), Heerenveen, Oenkerk en Ureterp.

Praktijk Bolsward

In het voormalige schoolgebouw van de zuivelschool in Bolsward is de praktijk gevestigd waar Ronny Eijer spreekuur houdt. Hij heeft al meer dan tien jaar ervaring als fysiotherapeut en is sinds 2017 afgestudeerd osteopaat.

Meer informatie over praktijk Bolsward

Praktijk Dokkum

De mooie, moderne en ruime praktijk in Dokkum werd in 2016 geopend door Pieter Holvast. Met deze uitbreiding heeft OsteoVitaal een groter bereik voor patiënten in Friesland gerealiseerd.

Meer informatie over praktijk Dokkum

Praktijk Groningen

De praktijk in Groningen was de tweede locatie die werd geopend. Op deze, in 2013 geheel gemoderniseerde en opgeknapte, plek behandelt Anne-Ruurd zijn patiënten.

Meer informatie over praktijk Groningen

Praktijk Groningen Damsterdiep

Deze praktijk in gevestigd in Gezondheidsplein Damsterdiep. Hier bevinden zich meerdere disciplines onder een dak. Marije heeft hier haar spreekuur.

Meer informatie over praktijk Groningen Damsterdiep

Praktijk Heerenveen

Met de praktijk in Heerenveen is de bereikbaarheid van OsteoVitaal verder vergroot. Osteopaat Hessel Turkstra behandelt hier sinds 2017 zijn patiënten.

Meer informatie over praktijk Heerenveen

Praktijk Oenkerk

Hessel Turkstra is sinds 2017 als osteopaat verbonden aan OsteoVitaal. In de frisse en goed bereikbare praktijk in Oenkerk behandelt hij patiënten uit de omliggende regio.

Meer informatie over praktijk Oenkerk

Praktijk Ureterp

De ruime, lichte praktijk in Ureterp is de eerste praktijk van OsteoVitaal en was voorheen bekend als tandartspraktijk.

Meer informatie over praktijk Ureterp