085 130 25 80 (Centraal nr.)

U bent nu hier: 

Praktijklocaties

Hier vindt u de praktijken van OsteoVitaal

OsteoVitaal heeft tien praktijken in Groningen en Friesland. U kunt bij onze osteopaten terecht in Bolsward, Dokkum, Drachten, Groningen (2), Heerenveen, Leeuwarden (2), Oenkerk en Sneek.

Praktijk Bolsward

In het voormalige schoolgebouw van de zuivelschool in Bolsward is de praktijk gevestigd waar Ronny Eijer spreekuur houdt. Hij heeft al meer dan tien jaar ervaring als fysiotherapeut en is sinds 2017 afgestudeerd osteopaat.

Meer informatie over praktijk Bolsward

Praktijk Dokkum

De mooie, moderne en ruime praktijk in Dokkum werd in 2016 geopend door Pieter Holvast. Met deze uitbreiding heeft OsteoVitaal een groter bereik voor patiënten in Friesland gerealiseerd.

Meer informatie over praktijk Dokkum

Praktijk Drachten

In het centrum van Drachten is de praktijk gevestigd in een historisch pand. Dit voormalige pakhuis is prachtig gerenoveerd en van binnen voorzien van alle moderne gemakken. Op deze locatie houdt osteopaat Ronny Eijer spreekuur. Er zijn ook andere disciplines gevestigd in het pand.

Meer informatie over praktijk Drachten

Praktijk Groningen (Vechtstraat)

De praktijk in Groningen aan de Vechtstraat was de tweede locatie die werd geopend. Op deze, in 2013 geheel gemoderniseerde en opgeknapte, plek behandelt Anne-Ruurd zijn patiënten.

Meer informatie over praktijk Groningen (Vechtstraat)

Praktijk Groningen (Damsterdiep)

Deze praktijk in gevestigd in Gezondheidsplein Damsterdiep. Hier bevinden zich meerdere disciplines onder een dak. Marije heeft hier haar spreekuur.

Meer informatie over praktijk Groningen (Damsterdiep)

Praktijk Heerenveen

Met de praktijk in Heerenveen is de bereikbaarheid van OsteoVitaal verder vergroot. Osteopaat Hessel Turkstra behandelt hier sinds 2017 zijn patiënten.

Meer informatie over praktijk Heerenveen

Praktijk Leeuwarden (Emmakade)

De locatie Emmakade bevindt zich in het historische gebouw Emmastate. Rond 1938 werd dit enorme pand gebouwd in opdracht van het Provinciaal Elektriciteitsbedrijf. Tegenwoordig is het een bedrijfsverzamelgebouw.

Meer informatie over praktijk Leeuwarden (Emmakade)

Praktijk Leeuwarden (Techumerpleats)

In de nieuwe wijk Techum, onderdeel van Zuiderburen, ligt de locatie Techumerpleats. Dit is van oorsprong een boerderij die in 2016 is herbouwd tot een gezondheidscentrum met o.a. een huisarts, diëtist, tandarts, fysiotherapie en uiteraard osteopathie.

Meer informatie over praktijk Leeuwarden (Techumerpleats)

Praktijk Oenkerk

Hessel Turkstra is sinds 2017 als osteopaat verbonden aan OsteoVitaal. In de frisse en goed bereikbare praktijk in Oenkerk behandelt hij patiënten uit de omliggende regio.

Meer informatie over praktijk Oenkerk

Praktijk Sneek

Deze locatie is gevestigd in Therapie Centrum Sneek, een voormalige hal voor opslag van kleding. Na de verbouwing tot paramedisch gezondheidscentrum hebben zich hier verschillende disciplines gehuisvest.

Meer informatie over praktijk Sneek

Praktijk Ureterp

Onze praktijk in Ureterp is sinds 1 oktober 2020 gesloten.