085 130 25 80 (Centraal nr.)

U bent nu hier: 

Over OsteoVitaal

OsteoVitaal en haar osteopaten

met passie voor het menselijk lichaam

Het allergelukkigst worden wij van het stellen van een goede diagnose en het oplossen van de puzzel: waarom heeft deze persoon op dit moment deze klachten? Kortom, het aanpakken van de oorzaak van klachten. Ons doel is altijd vitaliteit.

OsteoVitaal gaat voor vitaliteit. Een gezond lichaam kent immers geen klachten!

OsteoVitaal is in 2011 gestart als praktijk voor Osteopathie in Friesland en Groningen. Inmiddels zijn er tien praktijken met acht gediplomeerde osteopaten. Het team bestaat uit (achteraan v.l.n.r.) Gerben OosterhoutHessel TurkstraAnneloes Zwart,  Anne-Ruurd Hoogeveen, (vooraan v.l.n.r.) Ronny Eijer, Sijbrig Eijer-Boorsma (assistente), Linda Koetsier (assistente), Pieter HolvastMarije Oelen en Mara Mensink (Marije en Mara ontbreken op de foto).

Team Foto

Praktijklocaties

OsteoVitaal heeft negen praktijken in Groningen en Friesland. U kunt bij onze osteopaten terecht in Bolsward, Dokkum, Groningen, Groningen Damsterdiep, Heerenveen, Leeuwarden (Emmakade), Leeuwarden (Techumerpleats), Oenkerk en Sneek.

Bachelor of Science in de osteopathie

De aangesloten osteopaten zijn allemaal gepassioneerd over het menselijk lichaam. Ze zijn fanatieke sporters en begrepen daardoor al vrij snel dat het voorkomen van fysieke klachten essentieel is om maximaal te presteren. Na hun opleidingen tot fysiotherapeut besloten ze dan ook alle vier verder te studeren. Ze volgden de opleiding tot osteopaat aan de International Academy of Osteopathy in Gent (Anne-Ruurd en Mara) en Zeist (Anneloes, Hessel, Gerben, Pieter, Marije en Ronny).

Orthomoleculaire geneeskunde (volgens de kPNI)

Vanwege grote interesse voor het immuunsysteem en de darmen studeerde Anne-Ruurd ook orthomoleculaire geneeskunde en vervolgens kPNI (klinische psycho-neuro-immunologie). Deze tak van wetenschap houdt zich bezig met de ontstaansmechanismen van (welvaarts)ziektebeelden waarbij chronische ontstekingen de stuwende kracht achter de klachten zijn.