085 130 25 80 (Centraal nr.)

U bent nu hier: 

Over OsteoVitaal / 

Daniël Pieper

Daniël Pieper

Osteopaat in Groningen en Assen

Daniel Pieper Osteopaat OsteoVitaal

Als afgestudeerd osteopaat bekijkt Daniël het menselijk lichaam vanuit een holistisch geheel. Hij maakt klachten verklaarbaar en begrijpelijk. Dat is zijn uitgangspunt voor een behandelplan.

Werkzaam op locatie Groningen & Assen.
Meteen een afspraak maken met Daniël.

Het is geen toeval dat osteopathie mijn passie is. Als fysiotherapeut vroeg ik mij vaak af: 'waarom komt deze cliënt op dit moment met deze specifieke klacht?' Door deze waaromvraag te stellen, kwam ik in aanraking met osteopathie. Inmiddels mag ik me Master of Science Osteopathy noemen, een titel die ik met trots draag.

Every problem is a gift without problems we would not grow - Tony Robbins

Vitaliteit speelt een sleutelrol

De zoektocht naar de echte oorzaak van klachten begint met het in acht nemen van alle fysiologische systemen. Door meerdere regio’s van het lichaam te testen wordt veel inzichtelijk. Soms ligt de oplossing van klachten niet (alleen) bij osteopathie en blijft de puzzel incompleet. Vitaliteit speelt dan een sleutelrol. Gefascineerd door de interactie van alle fysiologische systemen, heb ik mij verder verdiept in orthomoleculaire therapie en psychoneuroimmunologie. Deze integratie met osteopathie, zorgt voor meer vitaliteit.

Afgeronde bij- en nascholingen

Intergraal orthomoleculaire therapie volgens de kPNI 2021-2022

Natura Foundation

kPNI-Congres van het Kind. kPNI Belgium, 2021

Psychoneuroimmunologie over de eerste 1000 dagen van het kind
Met o.a. Dr. Leo Pruimboom

Functional Integrated dry needling, 2021

Docent: Dr. Mark Scappaticci